Vulkančić | Avantura može da počne – Odredište: Planeta Zemlja i
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
petak, 07. februar 2020.
Avantura može da počne – Odredište: Planeta Zemlja i Odredište: Svemir

Uz knjige Vulkančića  Odredište: Planeta Zemlja i Odredište: Svemir otisnite se na fantastična putovanja u kojima ćete uživati. Na lak i zabavan način saznajte zanimljive činjenice o planeti na kojoj živimo i dalekom svemiru, a potom istražite veliki dvostrani poster koji dobijate uz obe knjige.

Pripremite se za najveću avanturu u životu – istraživanje planete Zemlje i svemira! Popnite se na najviše planine, uronite u najdublje okeane i doživite najekstremnije vremenske prilike. Na ovom putovanju naučićete kako funkcioniše kruženje vode u prirodi, zašto nastaju cunamiji i šta pokreće zemljotrese. Saznaćete šta sve ugrožava našu lepu planetu – i šta možemo da učinimo da je spasemo. Kada upoznate planetu na kojoj živimo, ukrcajte se u svemirsku letelicu i poletite u uzbudljivu vožnju kroz Sunčev sistem, ali i dalje od toga, u udaljene galaksije. Saznajte više o nauci koja objašnjava zvezde, planete, meteore i komete. Takođe, otkrićete više o istoriji svemira i poreklu Zemlje.

Obe knjige su edukativne. Namenjene su deci starijoj od osam godina, ali i svim pravim avanturistima! Mnoštvo zanimljivih podataka prate ilustracije koje verno dočaravaju priču. A veliki dvostrani poster koji knjige sadrže učiniće neverovatno putovanje još zanimljivijim.