Vulkančić | MEĐUNARODNI DAN PRIJATELJSTVA!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 30. jul 2018.
MEĐUNARODNI DAN PRIJATELJSTVA!
Danas je Međunarodni dan prijateljstva: Čuvajte svoje prijatelje!

O prijateljstvu, njegovoj važnosti i lepoti pisali su mnogi filozofi i književnici slaveći ga. Kada se slavi Dan prijateljstva i koja mu je svrha?

Čitav svet danas, kao i svakog 30. jula, obeležava Međunarodni dan prijateljstva. Još 2011. godine, UN su proglasile ovaj međunarodni dan imajući na umu viziju da prijateljstvo među ljudima, zemljama, kulturama i pojedincima može da stvori uslove mira i da sagradi mostove među zajednicama.

Zbog toga, mi vam preporučujemo nekoliko knjiga koje možete pokloniti vašim prijateljima na današnji dan:

1. EMODŽIJI: NAJBOLJE DRUGARICE 
Komplet sadrži 6 gumica emodžija, 6 lepih olovaka, preko 200 nalepnica sa likovima emodžija i jedan spomenar za popunjavanje sa najboljim drugaricama.

Pozovi drugaricu i budite emodživne… Popunjavaj ovu knjigu sa najboljom drugaricom i silno se zabavite! U ovoj lepoj kutiji kriju se brojne zanimljivosti:
• spomenar od 48 strana
• preko 200 nalepnica emodžija
• 6 lepih olovaka
• 6 gumica za brisanje u obliku emodžija

Dnevnik sa primerima kada treba koristiti određene emodžije i prostorom za upisivanje u kakvoj situacijije dete nosilo bedž sa datim emodžijem.

Emodžiji su savršeni da podstaknu decu da izraze svoja osećanja jer su veoma popularni među omladinom.

2. TI SI DIVNA DRUGARICA JER... - Džed Bekland 
Poklon knjige ŠEĆERLEME - da život bude malo lepši...
Šećerleme donose sve one divne reči koje naše živote čine slatkim.
Puna vrcavih komentara, ova knjižica pomoći će ti da drugarici pokažeš koliko ti je do nje stalo i koliko je tvoj život bez nje nezamisliv...      

3. NAJBOLJI PRIJATELJ NA SVETU 
Dobar prijatelj pruža nam radost, smeh i oslonac: a iznad svega, uvek će biti tu kad vam zatreba. Iskreno prijateljstvo najvrednija je stvar na svetu.

Puna podesnih citata i duhovitih ilustracija, ova knjiga predstavlja omaž svim lepim stranama prijateljstva i savršen je način da nekome kažete hvala u svakoj prilici.

4. VODIČ KROZ PRIJATELJSTVO ZA PAMETNE DEVOJČICE - Fiona Foden
Svaka pametna devojčica treba da zna koliko je prijateljstvo značajno. Prijatelji te podržavaju, pružaju ljubav i mame osmehe, ali šta se dešava kada stvari pođu po zlu? Vodič kroz prijateljstvo za pametne devojčice najbolji je način da naučiš kako da pronađeš i zadržiš prijatelje, i kako da i sama postaneš sjajan prijatelj.

5. SVE O NAMA: NAŠI SNOVI, NAŠ SVET, NAŠE PRIJATELJSTVO 
Ona će vam omogućiti da sačuvate važne uspomene na vaše prijateljstvo upravo ovde i upravo sada. Zabeležite svoje misli i snove i dobićete neverovatnu knjigu prijateljstva.
Šta čekate? Uzmite olovke u ruke i učinite ovu knjigu posebnom – baš kao vas dve!


„Vi ste najbolji prijatelji koje iko može imati. I smešno je, ali imam osecaj kao da vas poznajem ceo život, ali ne poznajem vas tako dugo, zar ne?“ – Čarobnjak iz Oza