Vulkančić | Najlepše bajke za najmlađe čitaoce
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
petak, 12. jul 2019.
Najlepše bajke za najmlađe čitaoce

Zakoračite u magični svet bajki čuvene braće Grim i Hansa Kristijana Andersena, najpoznatijih pisaca za decu! Divno ilustrovane Najlepše bajke očaraće srca svih mališana i obogatiti najlepše godine njihovog detinjstva. Albert Ajnštajn je davno rekao: Ako želite da vaše dete bude pametno, čitajte mu bajke. A ako želite da bude još pametnije, čitajte mu još bajki.

Najlepše bajke Hansa Kristijana Andersena i braće Grim sadrže po osam raskošno ilustrovanih klasika dečje književnosti. Uz njih će deca od ranog uzrasta razvijati čitalačke navike i postati pravi knjigoljupci! Očarani likovima, iznova i iznova će se vraćati ovim pričama. Čitajući ih, mališani će spoznati prave životne vrednosti, ali i poželeti da svet učine boljim mestom.

Knjige su namenjene deci starijoj od tri godine, a može ih čitati svako ko voli čarobni svet mašte. Obogaćene magičnim ilustracijama, pogodne su za čitanje pred spavanje, kao i za prve susrete najmlađih sa knjigom. Najlepše bajke, ali i veliki izbor ostalih naslova za decu možete potražiti u Vulkančiću!