Vulkančić | Потписивање књиге 100 Сизифових правописних правила Б
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 18. novembar 2019.
Потписивање књиге 100 Сизифових правописних правила Бојана Јокановића у Новом Саду

Позивамо све борце за правопис да нам се придруже на потписивању књиге Бојана Јокановића 100 Сизифових правописних правила у суботу 23. новембра у тржном центру Променада (Булевар Ослобођења 119) у Новом Саду са почетком од 12 сати. Присутни ће бити у прилици да упознају аутора, попричају са њим, па чак и добију илустрацију по жељи. 

Књига 100 Сизифових правописних правила и едукативне карте Сизифова правописна правила биле су најпродаваније на овогодишњем Међународном београдском сајму књига. Теолог и илустратор Бојан Јокановић приближио је правописна правила малишанима, али и старијим генерацијама, на забаван и једноставан начин. Уз књигу и картице не само да ћете решити све језичке недоумице већ ћете постати прави експерти у познавању правописа.

Где год да се појави, аутор Бојан Јокановић изазива велико интересовање јавности. Како каже, много љубави, знања и труда уложио је у борбу за правопис српског језика. За постигнут успех скромно каже да су заслужни сви они који су препознали његову љубав и истинску борбу. Јокановићев рад на друштвеним мрежама прати више од осамдесет хиљада људи.