Vulkan izdavaštvo | Vulkanov dan iznenađenja!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
26. maj 2015.
Vulkanov dan iznenađenja!
Za sve ljubitelje knjiga uvek spremamo nova iznenađenja pa smo tako rešili da vas obradujemo popustima, poklonima i druženjem sa poznatim piscima Vulkan izdavaštva.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Vulkanovim danima iznenađenja:

29. maja u knjižari Vulkan u Sremskoj 2 gde će vas ugostiti Žana Poliakov od 17 do 19 časova koja će preporučivati knjige, potpisivaće primerke svojih knjiga i družiće se sa svim posetiocima.

5. juna u knjižari Vulkan u Bulevaru kralja Aleksandra 84 za preporuku o tome šta čitati ili pomoć pri odabiru knjiga moći ćete da se obratite Zorani Schultz od 17 do 19 časova koja će rado dati svoj savet.

12. juna u knjižari Vulkan u Zemunu 25-27, Suzana Mančić će od 17 do 19 časova biti domaćin knjižare i posetiocima će pomagati prilikom kupovine.

Tih dana, u navedenim knjižarama biće odobren popust od 20% na sve naslove Vulkan izdavaštva, osim na naslove koji su već na akcijama. Članski popust tog dana neće važiti.

Za sve najvernije kupce na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan spremili smo i posebnu pogodnost.
Nagrađujemo vaše poverenja tako da 150 najvernijih kupaca sa sajta Vulkan izdavaštva  i 150 kupaca sa sajta Knjižara Vulkan dobija dodatnih 15% popusta na odobrenih 20% popusta.
Najvernijim kupcima će na e-mail adresu biti poslati vaučeri koje je potrebno odštampati i doneti dana za koji je dobijen vaučer u navedenu knjižaru kako bi se popust iskoristio.

Sve kupce tog dana očekuje POKLON za svaku kupovinu.

Vidimo se u knjižarama Vulkan!