Vulkančić | Едиција за најмлађе читаоце: Паметна беба
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
petak, 06. mart 2020.
Едиција за најмлађе читаоце: Паметна беба

Пажљиво одабрана едиција Паметна беба садржи књиге које подстичу развој говора, креативности, сензорних и моторичких способности, стицање општих знања и усвајање нових речи. Било да су у облику торбице, са прозорчићима, клизачима или класичног дизајна, малишани ће у њима уживати и заволети књигу и читање.

Завирите у занимљиве странице књиге Здраво, дуго! и упознајте најразличитије боје. Да бисте сазнали где се крију младунци, довољно је само да подигнете прозорчиће књиге Мама куца и њена беба. Кад упознате различите врсте животиња, пронађите скривене клизаче у књизи Муу-муу! Ху-ху! и откријте како се оне оглашавају. Четврти наслов из едиције, Мекани тигрић и његови другари, садржи дивне илустрације животиња. Различите текстуре на свакој страници додатно ће дочарати животињски свет, а малишани ће моћи своје нове љубимце и да додирну!

Све четири књиге су едукативног карактера. Лепе илустрације помоћи ће деци да се на креативан начин упознају са светом око нас и лако науче нове речи и појмове. Ову чаробну едицију потражите у оближњим Вулкан књижарама или на сајту Вулканчића.