Vulkančić | VELIKI POPUSTI U VULKANU NA SVETSKI DAN KNJIGE!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 22. april 2020.
VELIKI POPUSTI U VULKANU NA SVETSKI DAN KNJIGE!

Veliki popusti u Vulkanu na Svetski dan knjige!

Ljubitelji pisane reči nestrpljivo iščekuju Svetski dan knjige, a Vulkan izdavaštvo i ove godine želi da ih obraduje i učini taj dan posebnim. Samo u četvrtak, 23. aprila na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 30% na celokupan asortiman, koji se dodaje na već postojeći popust od 20%.

Knjiga je najveći izvor informacija, znanja i ideja. Knjigama se prenose poruke kroz prostor i vreme, a one najvrednije povezuju veliki broj generacija širom sveta. Tim povodom je odlučeno da se proslavlja Svetski dan dan knjige i autorskih prava u cilju odavanja priznanja magičnim rečima koje su nas obogatile ali i u cilju podsticanja na čitanje svih slojeva društva, a naročito mladih.

Ovaj simboličan datum u svetskoj književnosti, obeležen smrću velikana Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira, prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu.

Samo 23. aprila pored tradicionalnog popusta na glavnom sajtu vulkani.rs čitaoci će moći da ostvare i dodatni popust od 30% na sajtu Vulkančića vulkancic.rs i YA Vulkana ya.vulkani.rs Posetite sajt Vulkančića ili YA Vulkana, napravite spisak omiljenih dečjih naslova i izdanja za tinejdžere.

U čast pisanoj čaroliji koja odoleva vekovima i tehnološkim promenama, pozivamo vas da posetite naš sajt www.vulkani.rs, napravite spisak na vreme i obogatite svoju biblioteku jedinstvenim naslovima Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana.