Vulkan izdavaštvo | Vulkančić na Sajmu knjiga!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
24. oktobar 2014.
Vulkančić na Sajmu knjiga!
Dragi drugari,

Pozivamo vas da posetite Vulkančićev štand na Beogradskom sajmu knjiga u okviru štanda Vulkan izdavaštva od 26. oktobra do 2. novembra. Pripremili smo veliki broj zabavnih i inetraktivnih knjiga za sve uzraste.

Vulkančič sa ponosom najavljuje da će i ove godine biti među liderima kada su knjige za decu u pitanju i predstaviće nove naslove za sve uzraste.

Zabavni tablet: Velika knjiga o životinjama - moderna enciklopedija sa zabavnim tabletom za decu. Ona vam otkriva zanimljive činjenice o životinjama iz celog sveta.

Bela i Sebastijan autora Nikole Vanijea je očaravajuca priča o hrabrosti, prijateljstvu i ljubavi u božanstvenoj planinskoj idili, narušenoj sivilom rata.

Biblioteka Otkrijmo svet pomoći će mališanima da kroz igru i zabavu nauče prve reči i steknu prva saznanja o svetu oko nas. Tu su knjige Otkrijmo svet: Brojevi, Azbuka, Suprotnosti, Moja kuca, Saobraćaj, Sport

Edicija Lastavica od ovog Sajma biće bogatija naslovima: Pop Ćira i pop Spira, Dečaci Pavlove ulice, Narodne bajke i priče.

Uz svaku kupovinu dečijih naslova na poklon se dobija dnevna ulaznica za zabavni park "Beogradić" kao i Nectar Kids 100% sokovi.

Sve kupce ćemo obradovati i velikim sajamskim popustima. Na svaku knjigu koju kupite na našem štandu a koja već nije na nekoj od akcija, odobravamo popust od 15% na cenu knjige, a za tri kupljene knjige odobravamo dodatnih 10% popusta. Pored ovog popusta, svim članovima Kluba dobre knjige odobravamo i dodatni članski popust u iznosu od 10%.

Vidimo se na Sajmu!