Vulkančić | VULKANČIĆ NA SAJMU KNJIGA 2017!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
utorak, 17. oktobar 2017.
VULKANČIĆ NA SAJMU KNJIGA 2017!
Dragi drugari,

Pozivamo vas da posetite Vulkančićev štand  u hali 1, hali 2 i hali 4 na Beogradskom sajmu knjiga u okviru štanda Vulkan izdavaštva od 22. oktobra do 29. oktobra. Pripremili smo veliki broj zabavnih i inetraktivnih knjiga za sve uzraste.

Vulkančič sa ponosom najavljuje da će i ove godine biti među liderima kada su knjige za decu u pitanju i predstaviće nove naslove za sve uzraste.

Klasici za mališane: Moderni klasici ispričani na očaravajući način! Ove čarobne, voljene, nezaboravne i vanvremenske priče, obogaćene očaravajućim ilustracijama, prirašće za srce svakom detetu. Ovu ediciju čime 4 knjige: Alisa u Zemlji čuda, Knjiga o Džungli, Ostrvo s blagom i Čarobnjak iz Oza.

Beskrajna priča, autora Mihaela Endea je knjiga koja je postigla senzacionalan uspeh širom sveta i spada među najneobičnija dela napisana u žanru fantastike.  Na stranicama jedne stare knjige, Bastijan, dečak od desetak godina, otkriva tajanstveni svet čarolije – Zemlju Fantaziju, koja lagano propada. Beskrajna priča prelazi granice, kako one između različitih kultura, tako i žanrovske granice između knjiga za decu i knjiga za odrasle. 

Magične bajke za devojčice: Avanture ljupkih princeza i junakinja učiniće svakoj devojčici slobodno vreme zabavnim i magičnim. Pojedinačno izdvojene slikovnice Pepeljuga, Zlatokosa, Lepotica i zver, Uspavana lepotica i Alisa u zemlji čuda donose priče o omiljenim junakinjama svake devojčice. 
Magične bajke za dečake: Avanture neustrašivih junaka učiniće svakom dečaku slobodno vreme uzbudljivim i zabavnim. U kovčežiću nalazi se pet najlepših bajki o neustrašivim i mudrim junacima: Hrabri krojač, Aladin, Knjiga o džungli, Čarobni pasulj i Čarobni frulaš koje donose priče o omiljenim junacima svakog dečaka.

Učimo engleski: Predivne pričice o životinjama pomoći će mališanima da usvoje prve reči na engleskom, na veoma lak način. Roditelji mogu da čitaju zajedno sa decom, što će im pomoći da poboljšaju svoj odnos sa njima, a pre svega da pojačaju njihovo samopouzdanje.

Prve reči - petojezični slikovni rečnik: Vaši mališani će imati priliku da ove reči usvoje na čak pet jezika: srpskom, engleskom, francuskom, nemačkom i ruskom, a zanimljive slike će im pomoći da ih što brže zapamte i obogate rečnik.

Zabavni tablet - Velika knjiga o životinjama: Pred vama je moderna enciklopedija sa zabavnim tabletom za decu! Ona vam otkriva zanimljive činjenice o životinjama iz celog sveta. Pogledajte kako se živi i šta se dešava u šumi, savani, džungli, okeanu... Tablet se lako odvaja od knjige. Ova knjiga i tablet će vašem detetu omogućiti da se satima zabavlja i uči uz igru.

Enciklopedija kul činjenica iz sveta oko nas: Otkrijte odgovore u Enciklopediji kul činjenica iz sveta oko nas, gde ćete naći više od 750 ludih i neverovatnih činjenica, koje će vam omogućiti da svet sagledate iz potpuno drugačijeg ugla. Saznajte sve što ste želeli da znate o svemiru, biljkama, životinjama, briljantnom ljudskom telu i mnogo čemu drugom!

Sve o meni: Ova knjiga omogućiće ti da sačuvaš važne uspomene iz svog života upravo ovde i upravo sada. Zabeleži svoje misli, snove i stavove i dobićeš neverovatnu knjigu o sebi. 

Nezaboravni svet životinja: 
Ove zabavna knjiga sadrži postere za bojenje, scene za ukrašavanje i mnogo nalepnica. Uz malo mašte dete će moći da osmisli i stvori nezaboravni svet životinja. Kada oboji stranice i ukrasi scene nalepnicama, dobiće postere kojima može ukrasiti svoju sobu ili ih nekome pokloniti.

Edicija Uposli prstiće sadrži 4 knjige: Aerodrom, Gradilište, Vatrogasna stanica i Modni studio. Knjige koje će vas sve oduševiti.

Komplet Moj čarobni rođendan: U kompletu Moj čarobni rođendan nalazi se nesvakidašnja knjiga o rođendanu tigrića, napisana u stihu, i potpuno interaktivna. Knjiga će od deteta tražiti da otpeva rođendansku pesmicu, tapše, svira bubnjeve i ugasi svećice na torti. Osim toga, komplet sadrži i slagalicu od 35 delova i lepu kutiju, idealnu za poklon.

Emodžiji - Napravi svoje bedževe: Okupite drugare i budite emodživni! Napravite kreativne bedževe i silno se zabavite! Ovaj originalni i maštoviti komplet sadrži i brojne zanimljivosti. Emodžiji su savršeni da podstaknu decu da izraze svoja osećanja jer su veoma popularni među omladinom.
Emodžiji - Najbolje drugarice: Pozovite drugaricu i budite emodživne! Popunjavajte ovu knjigu i silno se zabavite! Dnevnik sa primerima kada treba koristiti određeneemodžije i prostorom za upisivanje u kakvoj situacijije dete nosilo bedž sa datim emodžijem.

Sve kupce ćemo obradovati i velikim sajamskim popustima. Na svaku knjigu koju kupite na našem štandu a koja već nije na nekoj od akcija, odobravamo popust od 15% na cenu knjige, a za tri kupljene knjige odobravamo dodatnih 10% popusta. Pored ovog popusta, svim članovima Kluba dobre knjige odobravamo i dodatni članski popust u iznosu od 10%.

Vidimo se na Sajmu!