Vulkan izdavaštvo | KNJIGA MUDROSTI!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
4. decembar 2017.
KNJIGA MUDROSTI!

Tumoroulend (Tomorrowland Festival) je muzički festival koji se održava u Belgiji u gradu Bum. Tumoroulend je prvi put održan 2005. godine i od tada je postao jedan od najvećih i najpoznatijih muzičkih festivala. Za manje od jednog dana, sve karte budu rasprodate, a u nekim trenucima bilo je dva miliona ljudi na onlajn listi čekanja.

Tumoroulend je sklopio saradnju sa Brisel Airlines za prodaju ekskluzivnih putnih paketa iz 15 gradova širom sveta. Za prvo izdanje TumorouVorlda (TomorrowWorld) korišćena je tema „Knjiga Mudrosti“  koja je prvo predstavljena na Tumoroulendu 2012. godine. Tokom tog vikenda, kroz festival je prošlo preko 140.000 posetilaca, a scena je bila popunjena gigantskim knjigama o bajkama kako bi se napravila neka vrsta magične zemlje. U sredini se nalazila jedna velika knjiga koja se otvarala, zatvarala i na taj način zabavljala publiku.

Ovaj festival je poznat po svom jedinstveno setu zabavnih parkova, a takođe je i nagrađen kao jedan od najvećih svetskih muzičkih festivala. 

 

Izvor