Vulkančić | Book | ZEKA KOJI JE STRAŠNO ŽELEO DA ZASPI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Book

KARL JOHAN FORSEN ERLIN studirao je psihologiju na nekoliko univerziteta u Švedskoj i ima zvanje NLP majstora praktičara. Radi kao pisac, trener, javni govornik i edukator na polju ličnih dostignuća, mentalnog treninga i upravljanja. Njegova knjiga Zeka koji je strašno želeo da zaspi preko noći je postala svetski bestseler i prevedena je na više od 40 jezika. >>>

ZEKA KOJI JE STRAŠNO ŽELEO DA ZASPI

Oblast: Čitamo i pričamo
ISBN: 978-86-10- 01882-0
Format: 207 x 280 mm
br. str.: 32
povez: tvrd
Pismo: ćirilica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Svetski bestseler broj 1 preveden na 44 jezika!

Potpuno nov način da uspavate vaše dete, i ne samo to!
Prelepo ilustrovana knjiga koja će pomoći deci da lepo spavaju, budu svesna sopstvenih vrednosti i spremna da prebrode razne prepreke koje ih čekaju u životu.

Upoznajte Zeku Pegicu. Ovaj slatki zeka je umoran, ali ne može da zaspi, zbog čega ga Mama Zeka vodi kod Ujka Zevala da mu pomogne. Usput sreću Uspavanog Pužonju i mudru Pospanu Sovu, koji Pegici daju sjajne savete o tome kako da brže i lakše zaspi. Iako je Pegica sve umorniji, nastavljaju dalje. Ujka Zevalo posipa magični uspavljujući prah po Zeki Pegici. On postaje još umorniji i jedva uspeva da stigne do kuće, a zatim zaspi i lepo spava čitavu noć, ušuškan u svom krevetu.

Ova inovativna i revolucionarna priča za laku noć koristi sofisticirane psihološke tehnike, osmišljene da pomognu deci da se opuste, brže utonu u san i mirnije spavaju svake noći. Ona deluje na nesvesni dečji um i pomaže im da se lakše uspavaju, i bez greške funkcioniše bilo da je u pitanju popodnevna dremka ili večernji san.

„Želeo sam da napišem knjigu koja će pomoći svim roditeljima koji muče muku da uspavaju svoje dete uveče ili tokom dana. Osim toga, želeo bih da se deca uz ovu knjigu opuste i što brže uspavaju svaki put dok slušaju priču.“ Karl Johan Forsen Erlin
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar