Vulkančić | Book | MLADI SAMURAJ - KRUG VODE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

Book

KRIS BREDFORD je savremena multimedijalna ličnost: pisac, kompozitor, muzičar i pevač, ali i prvak u borilačkim veštinama. Sa osam godina upisao je džudo, da bi kasnije savladao i ostale borilačke sportove. Trenutno radi i kao instruktor u jednom borilačkom klubu. Kao muzičar, nastupao je pred kraljicom Elizabetom II, što smatra velikom čašću. Pasionirani je ljubitelj putovanja. Živi sa suprugom u jednom američkom selu i ima dve mačke. >>>

MLADI SAMURAJ - KRUG VODE

Oblast: Avantura
ISBN:
Format: 130x200mm
br. str.: 240
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
AVGUST, 1613. DŽEK FLEČER OSTAVLJEN JE DA UMRE...

Izubijan i ranjen, budi se u neuglednom drumskom svratištu, umotan samo u prljavi kimono. Izgubio je sve, uključujući i sećanje na sve što se dogodilo. Odlučan da otkrije istinu, Džek kreće u pohod kako bi povratio ono što mu pripada: njegove voljene mačeve, crni biser – dar prijateljice Akiko – i, najvažnije od svega, očevo zaveštanje. Oslanjajući se na obuku samuraja i nindže, Džek shvata da je krug vode jedino rešenje za opstanak.

Međutim, budući da jedinu pomoć može da pronađe u zanemoćalom roninu, samuraju bez gospodara, šta uopšte može da otkrije? Sa druge strane, šta više ima da izgubi? Šta može biti konačna žrtva?
KOMENTARI IZDAVAČA
6. deo Mladog Samuraja možete očekivati tokom leta.
[Vulkan izdavaštvo]
Дејан Стефановић
Kada ce izaci 6. deo Mladog Samuraja???
Dodajte svoj komentar