Vulkan izdavaštvo | O nama
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

O nama

U januaru 2013. godine osnovali smo Vulkan izdavaštvo, najvecu izdavacku kucu na ovim prostorima. Iako mlada po osnivanju, Vulkan izdavaštvo je kuca sa dugom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom, jer je nastala spajanjem Alnarija i Mono i Manjane, dve velike izdavacke kuce koje su prethodnih deceniju i po stvarale, razvijale i unapredivale izdavaštvo u Srbiji.

Spojili smo se i osnovali Vulkan izdavaštvo vodeni željom da svojim vernim citaocima ponudimo najvece svetske hitove, više razlicitih žanrova, veci broj akcija, povoljnije cene i široku ponudu naslova medu kojima svako može pronaci nešto za sebe!
 
Sa ponosom isticemo da se medu našim izdanjima nalaze brojna dela svetski poznatih bestseler autora, medu kojima su: Gijom Muso, Robin Šarma, Nik Vujicic, Amanda Kvik, Nora Roberts, Aleksandra Poter, Kolin Falkoner, Sidni Šeldon, Siven King i mnogi drugi. Medu našim piscima, nalaze se i najveca imena domace književnosti – proslavljena književnica Gordana Kuic i Aleksandar Gatalica, dobitnik najprestižnijeg književnog priznanja u Srbiji – NIN-ove nagrade za roman godine 2012.

U našoj ponudi možete pronaci najkvalitetnija izdanja iz oblasti beletristike, akcije i trilera, popularne i prakticne psihologije, kao i veliki broj prirucnika, vodica, kuvara i štampani gift program. Medu našim velikim knjigama posebno se isticu enciklopedije, a sa ponosom navodimo da smo objavili  najvece leksikografsko izdanje ove vrste u poslednjih dvadeset pet godina – Veliku opštu ilustrovanu enciklopediju Larus u pet tomova.

Vodeni željom da kod najmladih citaoca razvijemo i negujemo ljubav prema knjizi, pokrenuli smo Vulkancic u okviru koga objavljujemo veliki broj svetski popularnih i pažljivo odabranih edukativnih i kreativnih knjiga za decu.

Kako bismo vam knjige iz naše ponude ucinili što dostupnijim, konstantno planiramo i razvijamo prodaju i promociju, prateci vaše potrebe i ideje: pored izuzetno razgranate prodajne mreže, naše naslove možete kupiti i preko sajta ili naruciti SMS-om, a clanstvom u našem Klubu citalaca ostvarujete posebne povoljnosti i pogodnosti. Takode, kontinuirano organizujemo specijalne akcije sa najpovoljnijim cenama i poklonima, po kojima smo postali prepoznatljivi na tržištu.

Kako bismo sve naše naslove distribuirali sa jednakom pažnjom širom zemlje i omogucili vam najpovoljnije uslove kupovine, u junu 2010. godine osnovali smo lanac Knjižare Vulkan – najpoznatiji i najveci knjižarski lanac u našoj zemlji!

Pored pažljivo odabranih naslova koje vam nudimo, naš cilj je da se posvetimo svakom citaocu, da razvijamo ljubav prema knjizi i citanju, da popularišemo savremenu i klasicnu književnost i pomognemo mladim i talentovanim piscima da pronadu svoj put i ostvare svoj cilj. Upravo iz tih razloga, za Vulkan izdavaštvo vezuje se slogan – Više od knjige...


Osnovni podaci o preduzecu:

Izdavacko privredno društvo Vulkan izdavaštvo d.o.o.
Gospodara Vucica 245, Beograd, Srbija
Pretežna delatnost: 5811 – izdavanje knjiga
Maticni broj: 20892358
PIB: 107895467
Tekuci racun:

Dokumentacija:
Rešenje PDV
Rešenje PIB
Rešenje APR