Vulkančić | Book | ATLETIKA - NIKOLA ĐURIČKO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

NIKOLA ĐURIČKO (Beograd, 09. jul 1974) je poznati srpski glumac i komičar. Proslavio se u filmovima kao što su „Lajanje na zvezde“, „Zona Zamfirova“ i „Kad porastem biću kengur“, kao i serijama „Otvorena vrata“ i „Vratiće se rode“. Glumio je i u mnogim pozorišnim predstavama, gde se naročito istakao ulogama u Šekspirovom „Otelu“, Ovidijevim „Metamorfozama“ i predstavi „Kandid ili ... >>>
ATLETIKA - NIKOLA ĐURIČKO

ATLETIKA - NIKOLA ĐURIČKO

Oblast: Zabavljam se
Format: 43.4 x 30.5 x 2.5 mm
br. str.: buklet 16 strana
povez: kutija
Pismo: latinica
Cena: 1.990,00 DIN
Na sajtu: 1.592,00 DIN
Ušteda: 398,00 DIN
Друштвена игра Атлетика, чији је аутор наш познати глумац Никола Ђуричко, намењена је за 1–8 играча, а циљана публика јесу деца узраста изнад 5 година. Игра је замишљена тако да се малишани на лак и забаван начин упознају са неким од основних атлетских дисциплина и њиховим правилима: скок увис, скок удаљ, бацање диска, трка на 100 м и трка 400 м (петобој). Комплет садржи атлетску стазу, терена за бацање диска, скок увис и скок удаљ, пречку, пионе и коцкице, као и књижицу са правилима игре, написану уз карактеристичан хумор Николе Ђуричка. Циљ игре пре свега јесте популаризација „краљице спортова“ међу нашим најмлађима, а са тим и промовисање спорта, олимпијског духа и здравог живота.

Друштвена игра Фудбал, чији је аутор такође Никола Ђуричко, прошле године је доживела велики успех и освојила срца свих малишана.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar