DŽEJN BLOND - Senzacionalna špijunesa | Džil Maršal
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

Džil Maršal >>>

DŽEJN BLOND - Senzacionalna špijunesa

Oblast: Džejn Blond
ISBN:
Format: 130x200 mm
br. str.: 208
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Džejni Braun ima osećaj da je praktično nevidljiva. Zaista, nožice poput čačkalica, mišje smeđa kosa i sive oči i nisu neki razlog da je bilo ko primeti.
Ipak, Džejni stvarno jeste nešto posebno! Ona je Džejn Blond, senzacionalna špijunesa, a sada je kucnuo čas da krene na svoju prvu misiju... Zameniće glomaznu školsku uniformu fenomenalnim špijunskim odelom srebrne boje, a ofucanu školsku torbu čitavom gomilom neverovatnih napravica. Uskoro će otkriti da u njenom životu ništa nije onakvo kakvim se čini. Njen neuhvatljivi strika Solomon, najčuveniji svetski špijun svih vremena, nestao je. Može li Džejn prva da dođe do njega? Ili će ga grupa špijuna nevaljalaca (zajedno sa jednim vrlo opasnim psom) prva ščepati i dokopati se njegove tajne?
 

Matković Teodora
http://childrensbookshop.netstep.co.nz/images/images_product/0330438255.jpg Ooooooooooobavezno drugi deo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Garantujem vam da će je bar jedna osoba kupiti ;) Knjiga je extra! Hajde da sustignemo malo amerikance! Tamo ima već sedam delova a kod nas samo jedan!
Dodajte svoj komentar