DEČACI ULICE BEJKER - SLUČAJ NESTALOG DETEKTIVA | Entoni Rid
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

Entoni Rid >>>

DEČACI ULICE BEJKER - SLUČAJ NESTALOG DETEKTIVA

Oblast: Dečaci iz ulice Bejker
ISBN: 978-86-7608-095-3
Format: 120mm x 190mm
br. str.: 120
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Šerlok Holms nestao pod nerazjašnjenim okolnostima!
Da li će družina njegovih mladih pomoćnika uspeti da razreši misteriju i izbavi nenadmašnog borca protiv zločina iz kandži otmičara?
Ko je tajanstveni Irac koji vreba u ulici Bejker?
Da li je u zaveru upleten i podli Profesor Morijarti, Napoleon zločina? Zagonetni tragovi mutni su poput čađave magle koja obavija London – zato se pridružite Viginsu, Vrapcu, Kraljičici i ostalim Dečacima ulice Bejker u rešavanju ovog uzbudljivog slučaja!

Čuveni detektiv ŠERLOK HOLMS plod je pera engleskog pisca ser Artura Konana Dojla, koji je od 1887. godine objavio šezdeset pripovedaka o njegovim avanturama. Holmsa i njegovog nerazdvojnog prijatelja, doktora Džona Votsona, Dojl je smestio u London, u kuću u ulici Bejker 221b, koja je od tada postala jedna od najpoznatijih adresa na svetu.

Dečaci ulice Bejker, ili Dobrovoljci ulice Bejker, kako ih je ponekad nazivao Šerlok Holms, pomenuti su već u prvom objavljenom romanu o Šerloku Holmsu, kao i u tri kasnije pripovetke. Vođa družine, Vigins, jedini je kome je Artur Konan Dojl dao ime. Ostale Dečake kreirao je Entoni Rid, i avantura je mogla da počne.
Knjige iz serijala Dečaci ulice Bejker zasnovane su na televizijskoj seriji za decu, emitovanoj na BBC-ju tokom osamdesetih godina XX veka, za čiji scenario je Entoni Rid dobio nagradu Udruženja televizijskih scenarista.
 

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar