ČITANKA 5
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

GRAMATIKA 5

Udžbenik za peti razred osnovne škole iz srpskog jezika. POGLEDAJ
Robert Grin (Los Anđeles, 14. maj 1959.) je jedan od najpopularnijih američkih pisaca i predavača. Završio je klasične studije na Univerzitetu Berkli. Živeo je u Njujorku, Londonu, Parizu i Barseloni. Govori više jezika i neko vreme je radio kao prevodilac. Njegova prva knjiga 48 zakona moći (The 48 Laws of Power) postala je bestseler i prevedena je na sedamnaest jezika. Krajem 2009. objavio je knjigu 50-ti zakon sa čuvenim reperom i ikonom pop kulture 50 centom. Trenutno živi u ... >>>
ČITANKA 5

ČITANKA 5

Oblast: Vulkan znanje
ISBN: 978-86-10-02218-6
Format: 205 x 260 mm
br. str.: 168
povez: broš
Pismo: ćirilica
Ovaj naslov trenutno je U Pripremi Obavesti me kad bude dostupan
Čitanka za peti razred osnovne škole u okviru edicije Vulkan znanje nudi inovativan i savremen pristup nastavi književnosti. Udžbenik sadrži sve propisane književnoumetničke tekstove i mnoštvo izbornih, koji su pažljivo grupisani u tematsko--motivske celine kako bi učenici lakše uviđali različite poredbene mogućnosti među tekstovima.

Metodička aparatura nakon lekcija podeljena je na segmente: Osećanja, Razmišljanja i Saznanja, a sve u cilju da se tok učeničkih misli i recepcija dela usmeri u pravom smeru, te da se stvore uslovi za što plodotvorniju atmosferu prilikom obrade dela. Lekcije takođe sadrže i uvod, radi potpunijeg uronjavanja u svet umetničkog dela, ključne i nepoznate reči, testove i sistematizacije na kraju svake celine, kao i biobibliografske podatke o piscima i predloge domaćih zadataka i kreativnih aktivnosti, koji umnogome mogu doprineti kvalitetu nastavnog procesa.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar