Vulkančić | Book | LUDE IDEJE ZA CRTANJE - VILE I VILENJACI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

Pol Kenje i Kejt Ešfort >>>

LUDE IDEJE ZA CRTANJE - VILE I VILENJACI

Oblast: Lude ideje za crtanje
ISBN: 978-86-7804-281-2
Format: 215mm x 280mm
br. str.: 32
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

     Pomoću „korak po korak“ uputstava i instrukcija koje se lako prate, priručnik „Lude ideje za crtanje“ razvija crtačku veštinu i samopouzdanje, istovremeno obezbeđujući solidnu osnovu za buduće umetnike. Priručnik sadrži informacije o materijalima koji se koriste, stručnim tehnikama za usavršavanje, veštinama koje treba savladati i obilje korisnih saveta.

     Postoje li vile uopšte? Postoje u ovom priručniku! Svi, od vilenjaka do zlih patuljaka i šumskih vila- nauči kako sve da ih nacrtaš.

KOMENTARI PREVODIOCA
Ne dozvolite da vas zavara izgled ovog nadasve korisnog priručnika. To nije ni bojanka ni slikovnica, već izuzetno koristan vodič kroz svet umetničkog crtanja. On nije namenjen samo deci s razvijenim crtačkim talentom, već i onima koji bi tek da se upuste u svet kreativnosti i mašte.Pored jasnih, stručnih i detaljnih uputstava propraćenih preciznim ilustracijama, u priručniku se može naći obilje malih ali izuzetno korisnih saveta – od toga kako treba držati olovku i kako postaviti ruku u odnosu na papir do ugla pod kojim treba da pada svetlost prilikom crtanja.Ovaj priručnik je zgodan i zbog toga što je svaka tema obogaćena adekvatnim uvodom i zanimljivostima na kraju, iz kojih će svako naučiti nešto novo. [Ljiljana Arsić]
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar