Vulkančić | Book | VODIČ ZA RODITELJE - OD PRVIH KORAKA DO PRVIH
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Oblasti

DŽO FROST rođena je u Londonu i jedna je od vodećih britanskih dadilja i stručnjaka za negu beba. Zahvaljujući svom znanju i veštini, postala je poznata širom sveta. Njena TV serija Superdadilja prikazivala se u 49 zemalja, a knjige su joj prevedene na petnaest jezika. >>>

VODIČ ZA RODITELJE - OD PRVIH KORAKA DO PRVIH SLOVA

Oblast: Korisni priručnici
ISBN: 978-86-10-01232-3
Format: 170 mm x 245 mm
br. str.: 327
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Prve godine života i odrastanja vaših mališana izuzetno su važne za čitav njihov život, a nakon što ste uspešno savladali prvih 365 dana, sada vas čekaju nove avanture. Dugogodišnje bogato iskustvo priznatog svetskog stručnjaka omogućiće vam da i u ovom periodu pružite svom detu najbolju negu, kao i radosno detinjstvo uz bezbrižan osmeh.

Nakon prvih koraka i izgovorenih reči, sa svakim novim danom dete sve brže uči, razvija se i ovladava novim znanjima. Svet koji ga okružuje može biti vrlo zbunjujući, ali mnoštvo praktičnih saveta i isprobanih metoda pomoći će vam da zajedno uspešno savladate prepreke i radujete se svakoj stečenoj veštini. Sadržaj priručnika prilagođen je potrebama mladih, ali i iskusnih roditelja, i nudi zgodna rešenja za sve situacije i daje odgovore na najvažnija pitanja i dileme sa kojima se suočavate.
 
Biti roditelj najlepša je i najteža stvar na svetu. Pođite u susret svim izazovima vaspitavanja, uživajte u odrastanju svog mališana i sačuvajte zajedničke trenutke u lepom sećanju.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar